Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Excursie Tulcea - Mila 23

Delta Dunarii, Romania

Excursie Tulcea - Mila 23 Delta Dunarii

Verifică disponibilitate excursie

Informații complete pachet ofertă Excursie Tulcea - Mila 23

Traseu: Portul Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul 36 – Canalul Sireasa – Canalul Periteasca – Canalul Sontea – pe lângă Lacul Nebunu (strict protejat) – Cot Candura – pe lângă Lacul Băclănești, Lacul Fortuna – Canalul Olguta – Lacul Văcaru – Lacul Ligheanca – Sat Mila 23 (oprire pentru vizitarea satului și opțional masă tradițională). Din Satul Mila 23 navigăm către Tulcea pe traseul – Canalul S 22 – ieșim în Bratul Sulina și trecem pe lângă localitățile: Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Tulcea.

 

Durată: 4 – 5 ore Prima plecare la ora 10:00

 

Tarif excursie: 170 lei / persoană adulta sau copil peste 12 ani

 

Pentru fiecare copil însoțit de 1 adult: 0 – 2 ani gratuit, 3 – 11 ani 50% din pretul biletului

 

Tarif pentru masă: (localnici / punct gastronomic local) : Meniu peste: 80 lei / persoană (felul 1 – borș de pește; felul 2 – pește prăjit; desert; apă) Meniu pui: 40 lei / persoană Meniu Vegetarian: 40 lei / persoană

 

Informații specifice traseului:

 

O mare atracție turistică din Delta Dunării este reprezentată de Satul Mila 23, cunoscut ca si Satul Campioniilor Olimpici, fiind locul de bastina al celebrului canotor romana Ivan Patzaichin, aceasta fiind una dintre localitățile unde puteți ajunge exclusiv pe calea apei. Pe acest splendid traseu creat cu durată de 4 sau  5 ore cu plecare din Portul Tulcea și navigând pe o zonă întinsă acoperită exclusiv de lacuri și canale, veți putea admira deosebita flora și fauna a Deltei Dunării. Satul Mila 23 aflat în inima Deltei Dunării, cu siguranță vă va capta atenția  iar odată ajunși acolo vă asigurăm că vă veți îndrăgosti de tradițiile, locuințele și obiceiurile lipovenești. Experiența culinară specifică zonei o veți putea trai în locatie traditionala (autorizate ca puncte gastronomice) cu un meniu pescăresc din pește proaspăt (pentru turiștii a căror gusturi diferă  se poate pregăti la cerere  meniu cu pui sau meniu vegetarian). Încheiem cu această inedită oprire în satul Mila 23 și pornim pe Canal S 22, ieșim pe Bratul Sulina, iar de aici navigăm pe lângă localitățile Gorgova, Maliuc, Vulturu și Partizani până în Portul Tulcea.

 

Informații suplimentare despre excursie :

 

  • Pontonul de pe care vă veți îmbarca se află în Portul Tulcea imediat după ce treceți pe lângă bariera de la intrarea în incinta Tulco. Adresa oficială este Orașul Tulcea, Strada Grigore Antipa Nr. 10 (la intersecție cu Strada Independenței Nr. 1).
  • Rezervarea se face se poate face online, cu cardul prin platform Netopia sau prin transfer bancar (detaliile vă vor fi trimise prin email)
  • La achiziționarea  fiecărui bilet, vă va fi oferită asistență turistică locală și câte o sticlă de apă plată  (0,5l/persoană) in ziua excursiei.
  • Excursia  variază ca și durată între 4 ore și 5 ore (pană la 5 ore pentru a vă putea delecta papilele cu preparatele specifice locului, popas pentru masă).
  • In tradiționalele mese  oferite de localnicii Deltei Dunării predomină peștele și vă invităm să luați parte la această experiență culinară unică (pentru oaspeții a căror gusturi diferă, la cerere se poate oferi meniu cu pui sau vegetarian). Rezervările pentru masă se pot face la punctul de îmbarcare iar achitarea se va face direct către gazde în numerar.
  • Permisul pentru  Accesul în Delta Dunării (5 RON / pers.) este OBLIGATORIU, NOMINAL și NU este inclus în costul excursiei. Acesta poate fi achiziționat online pe site-ul ARBDD (www.ddbra.ro) sau de la automatele aflate la ARBDD (Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării).

Tariful excursiei NU include asigurări (asigurări de orice fel: de viață, de sănătate etc.).

Dotari și facilități

Politică copii

Politica pentru copii

0-2 ani GRATUIT

2-11 ani Copiii pana in 11 ani beneficieaza de o reducere de 50% din pretul excursiei si totodata 50% din pretul pranzului.

> 12 ani – pret intreg adult

La rezervare, va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copilului.

In caz contrar, ne rezervam dreptul de a incadra copiii la o varsta estimata de noi.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toata durata excursiei revine in totalitate parintilor.

Alte oferte de excursii în Delta Dunarii

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.