Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Excursie Tulcea - Lacul cu Cotete

Delta Dunarii, Romania

Excursie Delta Dunarii

Verifică disponibilitate excursie

Informații complete pachet ofertă Excursie Tulcea - Lacul cu Cotete

Bine ați venit în Delta Dunării, una dintre cele mai frumoase zone din România! Dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice în natură, vă recomandăm o excursie de 2-3 ore pe canalele și lacurile din zonă.

 

Traseu: Portul Tulcea – Canal 36 – Canal Sireasa Nord – Lac Cotete – Canal Trofilca – Canal 36 – Portul Tulcea

 

Durată: 2 – 3 ore Prima plecare la ora 06:00 Ultima plecare la ora 18:30

 

Tarif pentru excursie: 120 lei / persoană adulta sau copil peste 12 ani

 

Pentru fiecare copil însoțit de 1 adult: 0 – 2 ani gratuit, 3 – 11 ani 50% din pretul biletului 

 

Tarif pentru masă: (localnici – punct gastronomic local): Meniu de peste: 80 lei / persoană (felul 1 – borș de pește; felul 2 – pește prăjit; desert; apă) Meniu pui: 40 lei / persoană Meniu Vegetarian: 40 lei / persoană

 

Plecând de la Portul Tulcea, veți naviga pe Canalul 36 și Canalul Trofilca, până ajungeți la minunatul Lac Cotete. Aici veți avea ocazia să admirați răsăritul sau apusul soarelui și să vedeți o varietate impresionantă de păsări, printre care Cormoranul mare, Cormoranul mic, Egretă mică, Starcul galben, Starcul de noapte, Starcul cenușiu, Lopătarul, Ibisul. Pasionații de birdwatching vor fi cu siguranță încântați!

 

Pe lângă faună, zona este bogată și în vegetație specifică, cum ar fi nuferii galbeni și albi, galerii de stuf și sălcii. În apropiere de Lacul cu Cotețe se află și Lacul Carasu și Lacul Purcelu, lacuri care gazduiesc colonii impresionante de pasari, accesul fiind strict interzis. Este de datoria noastra sa admiram fauna si flora Deltei de la distanta, fara a le perturba existenta, Delta Dunarii fiind ea insasi un muzeu natural.

 

Optional vă veți delecta cu preparate specifice zonei, inclusiv un meniu de pește delicios (borș de pește, pește prăjit și desert) sau meniuri cu pui sau vegetariene pentru cei cu preferințe diferite. Vă invităm să luați parte la această experiență culinară unică oferită de localnicii Deltei Dunării.

 

Vă rugăm să rețineți că permisul de acces în Delta Dunării este obligatoriu și nu este inclus în prețul excursiei. Asigurați-vă că achiziționați permisul nominal în avans, fie online, fie de la automatele ARBDD.

 

Rezervarea pentru excursie se face pe baza unui avans, iar diferența din sumă se poate achita înainte de îmbarcare. În plus, vă vom oferi asistență turistică locală și o sticlă de apă plată îmbuteliată pentru fiecare persoană.

 

În funcție de preferințele dvs., excursia poate varia între 2 și 3 ore. Nu ezitați să vă bucurați de frumusețea naturală și de experiența culinară unică pe care o oferă Delta Dunării. Vă așteptăm cu drag!

Informații suplimentare despre excursie :

 

  • Pontonul de pe care vă veți îmbarca se află în Portul Tulcea imediat după trecerea pe lângă barieră de la intrarea în incinta Tulco. Adresa oficială este Orașul Tulcea, Strada Grigore Antipa Nr. 10 (la intersecție cu Strada Independenței Nr. 1).
  • Rezervarea se face online iar plata se efectueaza cu cardul prin platforma Netopia sau prin transfer bancar (detaliile vă vor fi trimise prin email) 
  • La achiziționarea fiecărui bilet, vă va fi oferită asistență turistică locală și câte o sticlă de apă plată îmbuteliată (0,5l/persoană) in ziua excursiei
  • Excursia variază ca și durată între 2 ore și 3 ore (pană la 3 ore pentru a vă putea delecta papilele cu preparatele specifice locului, popas pentru masă).
  • Permisul de Acces în Delta Dunării (5 RON / pers.) este NOMINAL, OBLIGATORIU și NU este inclus în costul excursiei. Acesta se poate achiziționa online pe site-ul ARBDD (www.ddbra.ro) sau direct de la automatele aflate la ARBDD (Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării).
  • Tariful excursiei NU include asigurări (asigurări de orice fel: de viață, de sănătate etc.).

Dotari și facilități

Wifi Accesibil persoanelor cu dizabilitati

Politică copii

Politica pentru copii

0-2 ani GRATUIT

2-11 ani Copiii pana in 11 ani beneficieaza de o reducere de 50% din pretul excursiei si totodata 50% din pretul pranzului.

> 12 ani – pret intreg adult

La rezervare, va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copilului.

In caz contrar, ne rezervam dreptul de a incadra copiii la o varsta estimata de noi.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toata durata excursiei revine in totalitate parintilor.

Alte oferte de excursii în Delta Dunarii

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.