Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Excursie Tulcea - Sf Gheorghe

Delta Dunarii, Romania

Excursie Delta Dunarii

Verifică disponibilitate excursie

Informații complete pachet ofertă Excursie Tulcea - Sf Gheorghe

Traseu: Tulcea – Brațul Tulcea – Brațul Sfântu Gheorghe – Canalul Carașuhat – Canalul Litcov – Lacul Rotund – Lacul Gorgova – Lacul Potcoava de Sud – Lacul Gorgovat – Canalul Litcov – Satul Caraorman (oprire în sat, opțional safari în Pădurea Caraorman cu mașina, opțional masă tradițională). Continuăm traseul pe zona de canale și zona de lacuri, începând cu Lacul Puiu – Canalul Mocansca – Lacul Erenciuc – Arinișul Erenciuc apoi intrăm pe Brațul Sfântu Gheorghe și navigăm spre Satul Sfântu Gheorghe (oprire pentru vizită în sat sau la plajă, iar în situația în care vremea ne permite vom face o excursie opțională la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră). Returul este pe Brațul Sfântu Gheorghe pe lângă satele Murighiol – Mahmudia – Nufăru – Port Tulcea.

 

Durată: 8 - 9 ore Prima plecare la ora 09:00

 

Tarif excursie: 300 lei / persoană adulta sau copil peste 12 ani

Pentru fiecare copil însoțit de 1 adult: 0 – 2 ani gratuit 2 – 12ani 50%

 

Tarif masă: (localnici – punct gastronomic local): Meniu pește: 70 lei / persoană (felul 1 – borș de pește; felul 2 – pește prăjit; desert; apă) Meniu pui: 40 lei / persoană Meniu vegetarian: 40 lei / persoană

Plimbare Pădurea Caraorman Caraorman (mașină – serviciu oferit de localnici): Plimbare în Pădurea Caraorman cu mașina: 40 lei / persoană + taxă pădure (Romsilva) 5 lei / persoană

 

Informațiile specifice traseului:

Durata acestei excursii este de aproximativ 9 ore, îmbarcarea se va face din Portul Tulcea iar principalele obiective sunt Satul Sfântu Gheorghe și Satul Caraorman. In Caraorman aveți posibilitatea de a vizita pădurea, această excursie fiind oferită de localnicii satului cu o mașină modificată întocmai pentru acest traseu. Timpul alocat pentru această plimbare este de aproximativ 90 de minute iar spre deosebire de Pădurea Letea, în această pădure se poate intra cu masina. Pe traseu, vom vedea dunele de nisip care depășesc în unele zone 7 metri înălțime și ajungem până la “Masa Tăcerii”, “Fântâna Vânătorilor” și cu aproximativ 400 de ani vechime “Stejarul Îngenuncheat”.

 

Prânzul este opțional însă pentru cei dornici de o experiență completa în această excursie, veți putea lua masa în casele tradiționale pescărești ale localnicilor din Satul Caraorman (puncte gastronomice locale autorizate). După ce vizităm Satul Caraorman ne îndreptăm spre zona de canale și lacuri către Bratul Sfântu Gheorghe care ne ghidează către Satul Sfântu Gheorghe.

 

În timpul alocat staționării în Satul Sfântu Gheorghe avem ocazia de a vizita plaja care este considerată ca fiind una dintre ultimele plaje sălbatice pe care le găsim în România și opțional, dacă vremea este prielnică aveți ocazia de a opta alături de noi pentru o plimbare cu barca până la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră unde cu puțin noroc avem șansa de a vedea delfinii înotând.

 

Traseul pe care îl vom străbate pentru a ne întoarce în Portul Tulcea presupune navigarea pe Bratul Sfântu Gheorghe, pe lângă satele Murighiol, Mahmudia, Baltenii de Sus și Nufăru.

 

Informații suplimentare despre excursie :

  • Pontonul de pe care vă veți îmbarca se află în Portul Tulcea imediat după ce treceți pe lângă bariera de la intrarea în incinta Tulco. Adresa oficială este Orașul Tulcea, Strada Grigore Antipa Nr. 10 (la intersecție cu Strada Independenței Nr. 1).
  • Rezervarea se face pe online cu cardul prin platforma Netopia sau prin transfer bancar (detaliile vă vor fi trimise prin email) iar diferența din suma se poate achita înainte de îmbarcare.
  • La achiziționarea  fiecărui bilet, vă va fi oferită asistență turistică locală și câte o sticlă de apă plată  (0,5l/persoană).
  • In tradiționalele mese  oferite de localnicii Deltei Dunării predomină peștele și vă invităm să luați parte la această experiență culinară unică (pentru oaspeții a căror gusturi diferă, la cerere se poate oferi meniu cu pui sau vegetarian). Rezervările pentru masă se pot face la punctul de îmbarcare iar achitarea se va face direct către gazde în numerar.
  • Permisul pentru  Accesul în Delta Dunării (5 RON / pers.) este OBLIGATORIU, NOMINAL și NU este inclus în costul excursiei. Acesta poate fi achiziționat online pe site-ul ARBDD (www.ddbra.ro) sau de la automatele aflate la ARBDD (Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării).

 

* Tariful excursiei NU include asigurări (asigurări de orice fel: de viață, de sănătate etc.).

Dotari și facilități

Politică copii

0-2 ani GRATUIT

2-11 ani Copiii pana in 11 ani beneficieaza de o reducere de 50% din pretul excursiei si totodata 50% din pretul pranzului.

> 12 ani – pret intreg adult

La rezervare, va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copilului.

In caz contrar, ne rezervam dreptul de a incadra copiii la o varsta estimata de noi.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toata durata excursiei revine in totalitate parintilor.

Alte oferte de excursii în Delta Dunarii

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.