Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Excursie All Inclusive

Delta Dunarii, Romania

Excursie all inclusive in Delta Dunarii

Verifică disponibilitate excursie

Informații complete pachet ofertă Excursie All Inclusive

Excursie all inclusive in Delta Dunarii

 

Durată excursiei este de  aproximativ 9 10 ore

 

Imbarcarea pentru acest traseu se va face la ora 09:00. Grupurile vor fi formate de către noi iar în momentul în care plasați solicitarea rezervării vă vom comunica disponibilitatea.

 

Tariful pentru aceasta excursie este de 489 RON de pers si include:

 

 • Consultanță și asistență turistică locală de specialitate
 • Excursia cu ambarcatiune premium pe  traseul de excursie Brațul Sfântu Gheorghe – Caraorman – Brațul Sulina – Letea – Orașul Sulina – Vărsarea Dunării în Marea Neagră (în funcție de vreme) – Brațul Sulina – Brațul Tulcea
 • Rezervarea unui loc în mașină de tip safari sau caruță pentru excursia în Pădurea Letea
 • Prânzul tradițional care se va servi într-unul dintre punctele gastronomice locale (un meniu diversificat, complet și la alegere care va conține peste/pui/legume: doua feluri de mâncare, desertul și apa)
 • Excursia cu barca de la Satul Sulina până la gura de vărsare a Deltei Dunării în Marea Neagră unde aveți ocazia de a vedea delfinii înotând (în funcție de vreme)
 • O sticlă de apă plată îmbuteliată 0,5l/persoană
 • Permisul de acces în Delta Dunării, taxă impusă de A.R.B.D.D.; 5 lei/persoană (plata se poate face online, prin SMS sau la tonomatul amenajat – direct la sediul ARBDD)
 • Taxa de acces în Pădurea Letea

Tariful pentru fiecare persoană indiferent de varsta acesteia NU include:

 • Asigurari de viață, medicale sau ale bunurilor personale de orice tip

*Pentru aceasta excursie în momentul rezervării biletelor trebuie făcută și rezervarea pentru masa de prânz. Nu există noțiunea de meniu ‘a la carte’, nu puteți comanda ca la restaurant, însemând că toți turiștii vor primi același preparat. In momentul în care faceți rezervarea, sunteți rugați să specificați și preferințele legate de masa de prânz (meniul tradițional pescăresc sau pentru cei a cărur gusturi diferă, meniu vegetarian sau cu pui).

 

Rezervarea și plata excursiei:

 

Rezervarea și confirmarea unul loc pentru această excursie se poate face online, cu cardul prin platforma Netopia sau prin transfer bancar. Pretul excursiei este de 489 lei/persoană adultă. Ne puteți contacta pe următoarele căi: telefonic, SMS, WhatsApp sau e-mail pentru rezervări.

 

Pentru această excursie minimul de persoane înscrise, adulte este de 4. Atunci cand grupul nu se formează, veți primi o notificare cu o zi înainte pentru a vă putea alege alternativele, acestea fiind următoarele:

 

 • Păstrarea sejurului și reprogramarea acestuia pentru o altă dată (în funcție de disponibilitate)
 • Selectarea unui alt program sau traseu pentru aceeași data (în funcție de disponibilitate)
 • Restituirea avansului achitat 100%
 • A se lua la cunoștință că orice solicitare reprezintă acordul dumneavoastră asupra termenelor și a condițiilor site-ului.

Detalii despre program:

 

Pontonul de pe care vă veți îmbarca se află în Portul Tulcea imediat după ce treceți pe lângă bariera de la intrarea în incinta Tulco. Adresa oficială este Orașul Tulcea, Strada Grigore Antipa Nr. 10 (la intersecție cu Strada Independenței Nr. 1). Incinta Tulco dispune de parcare păzita si sub supraveghere video cu un tarif de 30 de lei/zi (aceasta fiind stabilit de administrația incintei), plata fiind făcuta la intrare (la barieră).

 

După ce se va face îmbarcare, vom naviga pe Bratul Tulcea și în această minunată călătorie de o zi vom parcurge superba zonă de canale si lacuri, împletită cu cele trei brate ale Dunării, la nord Bratul Chilia, central Bratul Sulina și la sud Bratul Sfântu Gheorghe. Pe tot parcursul excursiei, ghidul/conducatorul ambarcatiunii, va puncta canalele si lacurile întânlite pe traseu.

 

Între Bratele Sulina și Sfântu Gheorghe, care reprezintă prima parte a calatoriei, regasim întinderile de nuferi de pe suprafața lacurilor și tunelurile formate de vegetație deasupra canalelor, ce opturează uneori vederea cerului.

 

Primul popas din cadrul excursiei este reprezentat de Satul Crișan care se situează în centrul Deltei Dunării (din punct de vedere geografic). Masa de prânz va fi servită într-o locație pescărească tradițională autorizată ca punct gastronomic local, unde vă veți putea delecta cu o experiență culinară autentică. În tradiționalele mese oferite, predominant este peștele însă turiștii a căror gusturi diferă pot opta pentru meniu de pui sau vegetarian (doua feluri de mâncare și desert).

 

Cea de-a doua parte a traseului se desfășoară între Brațele Sulina și Chilia până în renumitul Sat Letea. Zona aceasta de canale și lacuri fiind renumită pentru numeroasele exemplare de cormorani și pelicani. Tot în această zonă se adăpostesc peste 300 de specii de înaripate (lopătari, egrete,lebede, stârci, pescăruși sau chiar vulturul codalb).  

 

Următorul popas pe care îl vom face este în Satul Letea, acces care se face pe Canalul Sidor, un canal deosebit printre dune de nisip. Acest sat este renumit pentru adăpostirea ultimilor cai sălbatici din Europa (peste 2000 de exemplare) și pentru deosebita Pădure Letea (vegetație dezvoltata și adaptată pe dune de nisip). Odată ajunși în sat, localnicii ne vor prelua cu autoturisme special amenajate pentru acest traseu și  vom merge până la intrarea în pădure unde avem prilejul de a admira ultimele exemplare de cai sălbatici. De aici vom parcurge pe jos un drum de aproximativ 10 minute către spectaculoasele dune de nisip. În această scurtă drumeție vă veți încânta privirile cu: lianele grecești, vița de vie sălbatica, teiul alb si stejarii de sute de ani.  

 

Lăsând în urmă Satul Letea, reluăm călătoria pe Canalul Bârbosu, acesta făcând legătura cu Brațul Sulina de unde înaintăm catre gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră. Frumusețea acestui loc este conferită de istoria farului care veghează limita dintre mare și fluviu. Prezența epavei „Turgut S” și ocazionala apariție și vizionare a delfinilor  completează perfect peisajul.  

 

Lăsându-ne purtați de briză și valuri facem ușor trecerea de la sălbăticie spre  civilizație.

 

Ultima dar nu și cea din urmă oprire este în Orașul Sulina, declarat cel mai estic oraș al țării. Situat fiind pe o insulă, accesul se face exclusiv cu barca. Deși nu foarte mare, acest oras nu este lipsit de farmec și obiective care vă vor stârni interesul. Principalele atracții sunt: plaja renumita pentru finețea nisipului, Farul Vechi și Cimitirul International unde găsim mormintele piraților, printeselor, capitanilor sau comerciantilor din Sulina.

 

După această călătorie plină de surprize și autenticitate ne întoarcem către Tulcea pe Brațul Sulina. În aproximativ 90 de minute ajungem la Portul Tulcea astfel încheind aventura de o zi și reconectarea cu natura în spectaculoasa Deltă a Dunării.  

Dotari și facilități

Politică copii

0-2 ani GRATUIT

2-11 ani Copiii pana in 11 ani beneficieaza de o reducere de 50% din pretul excursiei si totodata 50% din pretul pranzului.

> 12 ani – pret intreg adult

La rezervare, va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copilului.

In caz contrar, ne rezervam dreptul de a incadra copiii la o varsta estimata de noi.

Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toata durata excursiei revine in totalitate parintilor.

Alte oferte de excursii în Delta Dunarii

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.