Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Sejur 3 zile/2 nopti - Hotel Delta

Tulcea, Romania

Sejur de 3 zile cu cazarea la hotel Delta de 3 *** in Tulcea, cu excursii incluse.

Verifică disponibilitate sejur

Informații complete pachet ofertă Sejur 3 zile/2 nopti - Hotel Delta

CAZARE SI EXCURSII 2 NOPTI/3 ZILE

 

Sejurul cuprinde :

 

*2 nopti cazare + mic dejun in camera dubla la Hotel Delta Tulcea

*2 Excursii cu barca din Tulcea in principalele puncte de atractie turistica ale Deltei: Lacul cu Cotete si Mila-Letea-Sulina care includ : Safari a Padurea Letea si gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra

*1 pranz pescaresc in localitatea Mila 23 din Delta Dunarii

 

Descriere completa sejur

 

ZIUA 1

 

Sosire la Tulcea si check in Hotel Delta incepand cu orele 15:00.

Excursie in vecinatatea Tulcei la Lacul cu Cotete la apus: aici se afla una dintre cele mai importante zona cu fauna si flora specifica, perfecta pentru iubitorii de natura si de fotografie.

Detaliile de imbarcare si de plecare se stabilesc si se comunica grupului cu o zi inainte in functie de apusul soarelui astfel incat va rugam sa va asigurati de conditiile de trafic pentru a putea ajunge si va caza la Tulcea in timp util.

Punct imbarcare stabilit pentru excursii : TULCO Tulcea - 10 minute mers pe jos sau 2 minute cu masina.

Durata excursie: 2-3 ore.

 

ZIUA 2

 

Dupa micul dejun de la hotel, la orele 09:00, va asteptam pentru imbarcare din aceeasi locatie iar traseul excursiei va debuta cu una dintre cele mai spectaculoase zone din Delta Dunarii - Garla Sontea ( sau “ prin balta “ dupa cum o numesc localnicii)si va continua pe bratul Dunarea Veche pana in satul de pescari Mila 23 din inima deltei. Aici se va servi un pranz pescaresc in stil traditional din peste proaspat la un punct gastronomic local sau pentru persoanele care nu agreaza pestele, se poate opta pentru un meniu vegetarian sau de pui( cu anuntare in prealabil). Din Mila 23 se strabate un traseu complex de lacuri si canale pana la satul Letea unde localnicii organizeaza o excursie autohtona de tip Safari care strabate padurea cu acelasi nume. Aceasta padure este unicat, aflata intr-o zona strict protejata, cu o fauna bogata su vegetatie atipica, asemanatoare zonei mediteraneene. Tot in aceasta aventura ii vom intalni si pe deja celebrii “CAII DE LETEA” si le vom afla secretele de la unii din ghizii nostri locali. Dupa aceasta vizita urmeaza orasul Sulina, aflat in cel mai estic punct Europei, unde vom avea parte de un adevarat spectacol unic de impletire si varsare ale apelor Dunarii in marea Neagra. Intoarcerea se va face pe canalul Sulina pana in portul Tulcea.

Durata excursie: 7-8 ore

 

ZIUA 3

Mic dejun

Check out Hotel Delta Tulcea ora12:00

 

Alte mentiuni:

 

 • Prețul sejurului este valabil pentru minim 2 persoane adulte/ camera dubla.
 • Pentru sejur in regim single/ a treia persoana in camera, prețul poate varia si este necesara o solicitare telefonica sau scrisa in prealabil pentru calcularea costurilor exacte in funcție de hotelul ales.
 • Disponibilitatea camerelor se va verifica si confirma numai după primirea solicitării de rezervare.  
 • Pentru confirmarea rezervării este nevoie de trimiterea unui avans de 30% din totalul pachetelor dorite, urmând ca restul de 70% sa se achite la sosire. Avansul se poate trimite fie sub forma de OP, fie achitând direct cu cardul pe site-ul agenției prin platforma sigura NETOPIA. Se accepta plata cu orice fel de tichete/voucher sau carduri de vacanta. Avansul este nerambursabil, dar este reprogramabil in cazul situațiilor speciale (ex : deces in familie, COVID etc).
 • Va rugam sa consultați in prealabil si o prognoza meteo aproximativa, sejurul nu poate fi anulat pentru motive de vreme, excursiile se realizează si când aceasta este mai puțin favorabila si se anulează doar in cazul condițiilor meteo anunțate extreme (conducătorul ambarcațiunii este cel care decide in privința condițiilor de drum pentru maxima siguranța)
 • Prânzul pescăresc tradițional inclus in pachet este format din felul 1+ felul 2+ desert + apa. Pentru persoanele care nu mănâncă peste este nevoie o anunțare in prealabil pentru a putea pregăti un alt meniu : vegetarian/ pui.
 • Excursiile se organizează cu un grup de minim 6 persoane
 • Traseele pentru excursii sunt concepute in funcție de condițiile meteorologice si cotele apelor Dunării.
 • Daca apele sunt scăzute si nu permit intrarea ambarcațiunilor pe anumite canale sau lacuri, traseele pot suferi mici modificări.
 • Pentru a evita orice fel de situație neplăcuta, daca este cazul de alte mențiuni speciale, va rugam sa ni le comunicați încă de la rezervare
 • Pentru alte sejururi si excursii personalizate, va rugam solicitați ofertele noastre apăsând butonul REZERVA ACUM, trimițând un email la deltraveltourism@gmail.com sau la numerele de telefon afișate

 

 

Recomandari :

 

 • Pentru o buna desfasurare a programului descris, va rugam sa sositi pentru imbarcare cu cel putin 20 min inainte de ora stabilita a plecarii si sa ne comunicati telefonic daca intervine orice fel de intarzierere.

 

 

Pentru excursii aveti nevoie de :

 • Imbracaminte si incaltaminte lejera si adecvata unei zone salbatice ( exemplu : adidasi, pantaloni lejeri, tricou, geaca daca este cazul etc )
 • Rucsac
 • Sapca sau palarie
 • Apa pentru a va mentine hidratati in timpul calatoriei cu barca
 • Pelerina de ploaie daca este cazul in functie de anotimp

 

 

ATENTIE!

Pentru efectuarea unui ecoturism durabil, este bine să știm că atunci când vizităm Delta Dunarii trebuie să respectăm câteva reguli:

 • se interzice culegerea plantelor din flora sălbatică sau capturarea animalelor sălbatice indiferent de starea acestora,
 • tăierea, ruperea, incendierea, distrugerea sau degradarea prin orice mijloace a arborilor, puieților sau lăstarilor;
 • nu se campează în zona traseelor de vizitare;
 • este interzisă perturbarea liniștii, aprinderea și folosirea focului în zona traseelor de vizitare;
 • nu se lasă gunoaie, resturi alimentare, ambalaje, pet-uri și alte asemenea, acestea vor fi depozitate în locuri special amenajate.

Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Tulcea

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.