Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Hotel Delta

Tulcea, Romania

Informații complete pachet ofertă Hotel Delta

Hotelurile Delta sunt singurele hoteluri din Tulcea care îţi pun la dispoziţie camere cu balcon cu vedere la Dunăre şi acces gratuit la Centrul Spa cu piscină interioară. Accesul în parcare şi în Hotelul Delta 3* se face din Strada Isaccei prin parcarea cu bariere automate.

Îţi punem la dispoziţie 71 camere de cazare la standard de 3*, dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului in cladirea A, dintre care 62 Camere Standard cu pat dublu sau două paturi separate şi 9 Camere ideale pentru trei persoane. 

Dacă eşti în căutare de cazare în Deltă sau în împrejurimile sale, Hotel Delta de trei stele din Tulcea te aşteaptă pe parcursul întregului an în locaţia ideală pentru un sejur memorabil, team buildinguri, conferinţe şi seminarii şi alte evenimente importante. Restaurantul îţi oferă o gamă largă de savori culinare din preparate tradiţionale şi internaţionale, iar navele noastre de agrement îţi stau la dispoziţie pentru excursii de neuitat. 

Acceptam toate tipurile de carduri de Vacanta, Cadou si Restaurant : Sodexo, Edenred si UpRomania .

Dotari și facilități

Internet Sala de conferinte Centru SPA Aer Conditionat Sala fitness Frigider Minibar Sauna Jacuzii Aparate de fitness Wifi Piscina pentru copii Accesibil persoanelor cu dizabilitati Room service Restaurant Seif in receptive Seif in camera Telefon Spalatorie Uscator de par Piscina

Politică copii

Alte oferte în Tulcea

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.