Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Sejur 3 zile/2 nopti - Hotel Wels

Baltenii de Sus, Romania

Sejur de 3 zile cu cazarea la hotel de 4 **** in Băltenii de Sus, cu excursii incluse.

Verifică disponibilitate sejur

Informații complete pachet ofertă Sejur 3 zile/2 nopti - Hotel Wels

CAZARE SI EXCURSII 2 NOPTI/3 ZILE

 

Sejurul cuprinde :

 

*2 nopți cazare + mic dejun in camera dubla - Hotel Wells Băltenii de Sus

*2 Excursii cu barca din Baltenii de Sus in principalele puncte de atracție turistica ale Deltei: Lacul cu Cotețe si Mila-Letea-Sulina care includ : Safari la Pădurea Letea si gura de vărsare a Dunării in Marea Neagra

*1 prânz pescăresc in localitatea Mila 23 din Delta Dunării

 

Descriere completa sejur

 

ZIUA 1

 

Sosire la Tulcea si check in Hotel începând cu orele 15:00.

Excursie in vecinătatea Tulcei in proximitatea Lacului cu Cotețe la apus: aici se afla una dintre cele mai importante zona cu fauna si flora specifica, perfecta pentru iubitorii de natura si de fotografie.

Detaliile de îmbarcare si de plecare se stabilesc si se comunica grupului cu o zi înainte in funcție de apusul soarelui astfel încât va rugam sa va asigurați de condițiile de trafic pentru a putea ajunge si va caza la Tulcea in timp util.

Punct îmbarcare stabilit pentru excursii : Pontonul Hotelului Wells.

Durata excursie: 2-3 ore.

 

ZIUA 2

 

După micul dejun de la hotel, la orele 09:45, va așteptăm pentru îmbarcare din aceeași locație iar traseul excursiei va debuta cu una dintre cele mai spectaculoase zone din Delta Dunării - Gârla Șonea (sau “ prin balta “ după cum o numesc localnicii)si va continua pe bratul Dunărea Veche pana in satul de pescari Mila 23 din inima deltei. Aici se va servi un prânz pescăresc in stil tradițional din peste proaspăt la un punct gastronomic local sau pentru persoanele care nu agreează pestele, se poate opta pentru un meniu vegetarian sau de pui( cu anunțare in prealabil). Din Mila 23 se străbate un traseu complex de lacuri si canale pana la satul Letea unde localnicii organizează o excursie autohtona de tip Safari care străbate pădurea cu același nume. Aceasta pădure este unicat, aflata într-o zona strict protejata, cu o fauna bogata su vegetație atipica, asemănătoare zonei mediteraneene. Tot in aceasta aventura ii vom întâlni si pe deja celebrii “CAII DE LETEA” si le vom afla secretele de la unii din ghizii noștri locali. După aceasta vizita urmează orașul Sulina, aflat in cel mai estic punct Europei, unde vom avea parte de un adevărat spectacol unic de împletire si vărsare ale apelor Dunării in marea Neagra. Întoarcerea se va face pe canalul Sulina pana in portul Tulcea.

Durata excursie: 7-8 ore

 

ZIUA 3

Mic dejun

Check out Hotel ora12:00

 

Alte mențiuni:

 

 • Prețul sejurului este valabil pentru minim 2 persoane adulte/ camera dubla.
 • Pentru sejur in regim single/ a treia persoana in camera, prețul poate varia si este necesara o solicitare telefonica sau scrisa in prealabil pentru calcularea costurilor exacte in funcție de hotelul ales.
 • Disponibilitatea camerelor se va verifica si confirma numai după primirea solicitării de rezervare.  
 • Pentru confirmarea rezervării este nevoie de trimiterea unui avans de 30% din totalul pachetelor dorite, urmând ca restul de 70% sa se achite la sosire. Avansul se poate trimite fie sub forma de OP, fie achitând direct cu cardul pe site-ul agenției prin platforma sigura NETOPIA. Se accepta plata cu orice fel de tichete/voucher sau carduri de vacanta. Avansul este nerambursabil, dar este reprogramabil in cazul situațiilor speciale (ex : deces in familie, COVID etc).
 • Va rugam sa consultați in prealabil si o prognoza meteo aproximativa, sejurul nu poate fi anulat pentru motive de vreme, excursiile se realizează si când aceasta este mai puțin favorabila si se anulează doar in cazul condițiilor meteo anunțate extreme (conducătorul ambarcațiunii este cel care decide in privința condițiilor de drum pentru maxima siguranța)
 • Prânzul pescăresc tradițional inclus in pachet este format din felul 1+ felul 2+ desert + apa. Pentru persoanele care nu mănâncă peste este nevoie o anunțare in prealabil pentru a putea pregăti un alt meniu : vegetarian/ pui.
 • Excursiile se organizează cu un grup de minim 6 persoane
 • Traseele pentru excursii sunt concepute in funcție de condițiile meteorologice si cotele apelor Dunării.
 • Daca apele sunt scăzute si nu permit intrarea ambarcațiunilor pe anumite canale sau lacuri, traseele pot suferi mici modificări.
 • Pentru a evita orice fel de situație neplăcuta, daca este cazul de alte mențiuni speciale, va rugam sa ni le comunicați încă de la rezervare
 • Pentru alte sejururi si excursii personalizate, va rugam solicitați ofertele noastre apăsând butonul REZERVA ACUM, trimițând un email la deltraveltourism@gmail.com sau la numerele de telefon afișate

 

 

Recomandări :

 

 • Pentru o bună desfășurare a programului descris, va rugam sa sosiți pentru îmbarcare cu cel puțin 20 de minute înainte de ora stabilita a plecării si sa ne comunicați telefonic daca intervine orice fel de întârziere.

 

 

Pentru excursii aveți nevoie de :

 • Îmbrăcăminte si încălțăminte lejera si adecvata unei zone sălbatice ( exemplu : adiași, pantaloni lejeri, tricou, jacheta daca este cazul etc )
 • Rucsac
 • Șapcă sau pălărie
 • Apa pentru a va menține hidratați in timpul călătoriei cu barca
 • Pelerina de ploaie daca este cazul in funcție de anotimp

 

 

ATENTIE!

Pentru efectuarea unui ecoturism durabil, este bine să știm că atunci când vizităm Delta Dunării trebuie să respectăm câteva reguli:

 • se interzice culegerea plantelor din flora sălbatică sau capturarea animalelor sălbatice indiferent de starea acestora,
 • tăierea, ruperea, incendierea, distrugerea sau degradarea prin orice mijloace a arborilor, puieților sau lăstarilor;
 • nu se campează în zona traseelor de vizitare;
 • este interzisă perturbarea liniștii, aprinderea și folosirea focului în zona traseelor de vizitare;
 • nu se lasă gunoaie, resturi alimentare, ambalaje, pet-uri și alte asemenea, acestea vor fi depozitate în locuri special amenajate.

Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Baltenii de Sus

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.