Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

Gren Village

Sfantu Gheorghe, Romania

Sejur Delta Dunarii - Sf Gheorghe

Informații complete pachet ofertă Gren Village

Localizat în Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village 4* Resort  înseamnă deopotrivă o vacanță pe litoral și o evadare în inima deltei.

Condițiile de cazare moderne și confortul pe care îl oferă fac ca relaxarea să fie deplină. De asemenea, oferă servicii de calitate prin camere de cazare spațioase, săli de conferință, agrement, cinema, loc de joacă pentru copii, centru SPA, spălătorie – călcătorie proprie, braserie, restaurant cu bar și terasă în aer liber cu vedere la Dunăre.

Green Village Resort se împarte în 3 zone de cazare și servicii – Zona Egreta, zona Stârcul Alb și zona Lebăda și Pelicanul.

Capacitatea de cazare in Delta Dunarii curpinde 89 de camere confortabile, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu un living, spațiu sanitar la parter și un dormitor la etaj precum și o vilă cu living și spațiu sanitar la parter cu două dormitoare la etaj, fiecare cu baie proprie.

Dotari și facilități

Internet Sala de conferinte Kids Club Centru SPA Aer Conditionat Sala fitness Frigider Minibar Sauna Petfriendly- animale de companie Wifi Piscina pentru copii Gradina Loc de joaca pentru copii Accesibil persoanelor cu dizabilitati Room service Masaj Restaurant Teren de sport Telefon Spalatorie Uscator de par Piscina

Politică copii

Alte oferte în Sfantu Gheorghe

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.