Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

COMETA

Jupiter, Romania

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Informații complete pachet ofertă COMETA

 
Hotelul Cometa 3* Jupiter, un hotel cu toate privirile spre mare!
 
 Este amplasat chiar pe malul marii, in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece  vacanta de vara.
 
INFORMATII SI DOTARI
Grad de clasificare : 3 stele .
Dotari generale : receptie, salon servire mic dejun, terasa-restaurant, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless etc.
Dotari camere : TV, frigobar, baie proprie, balcon, A.C.etc
 
       Camerele sunt impartite astfel:
 
      Camerele duble standard au balcon, T.V. frigobar, A.C. si sunt orientate  spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
      Camerele duble  superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
      Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana, baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
      Camerele triple  superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
       Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble. Acestea se valorifica  numai la cerere si cu aprobarea hotelului.
 
*Nu se accepta cazarea cu animale de companie in hotel.
 
SERVICII SI FACILITATI
 
Servicii  incluse  in  tarif : micul dejun, pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera  speciala, primirea  si  expedierea corespondentei, trezirea turistilor, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi etc.
 
 Micul dejun va fi tip bufet. Pranzul si cina sunt optionale, se pot servi a la carte  pe terasa - restaurant a hotelului si/sau la alte restaurante partenere din statiune.
 
Facilitati copii : copiii de pana la 6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, in camera cu doi adulti.
     
       Capacitatea  maxima de cazare  este urmatoarea:
 - camera dubla: 2 adulti si un copil de max 6.99 ani.                                                                         - camera tripla: 3 adulti si un copil de max. 6.99 ani sau 2 adulti si doi copii de maximum 6.99 ani.                                                                                                                              

Oportunitati   in  zona :  Teatrul  de   vara  Jupiter, Herghelia Mangalia, Muzeul  Arheologic Callatis Mangalia , Festivalul Mangalia , parcul de aventuri Paradis Land Neptun, Dino Parc Jurasica Neptun, Galaxy Aqua Park  Jupiter, Baby Land Jupiter, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea  hotelului, Ferma animalelor  - Ograda vesela  (sat Arsa). 

Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Jupiter

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.