Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

TRAIAN

Eforie Nord, Romania


Informații complete pachet ofertă TRAIAN

COMPLEXUL TRAIAN 3*  BAZA DE TRATAMENT - EFORIE NORD
Este situat in Eforie Nord, cu deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol, la 50 m. de statia CFR si Lacul Techirghiol si la cca.500 m. de plaja.
Complexul Traian cuprinde: hotel, restaurant, baza de tratament, lift modern, magazin alimentar si nealimentar, sala de coferinte, club, centrala termica:

 • Hotelul se compune din: 219 camere standard si 10 apartamente dispuse pe P+ 9, cu o suprafata de 1550 m/p. Toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus; camerele sunt dotate cu televizor, minibar , aer conditionat.
   
 • Restaurantul este amplasat in incinta unitatii cu o suprafata de 980 m/p si 300 locuri, bar de zi, sala de receptii, conferinte si intalniri de afaceri, club. Masa este sub forma de fisa cont si se scade in fiecare zi valoarea aferenta produselor consumate din lista de meniu. 
   
 • Baza de tratament cu o suprafata de 1540 m/p, ofera tratament balneofizical si recuperare pentru 600 pacienti/zi cu medici specialisti, asistenti B.F.T. si cuprinde bazin-apa incalzita si sarata, cabinete  tratamente, sala C.F.M., aparatura B.T.L., aparatura medicala specifica. 
 • Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, periferice  si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii.

  Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic, bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol.
PROGRAM PROCEDURI: Luni - Vineri - 08:30-16:30 
In baza biletului de trimitere de la medicul de familie se acorda 4 proceduri cu exceptia: baia de namol, masaj, drenaj limfatic, dus subacval, care se efectuteaza contra cost. 
La pachetele din super oferta sunt incluse 2 proceduri/pers/zi, la care se adauga si cele 4 proceduri de pers pe zi prin trimitere de la medicul de familie. 


Procedurile se pot efectua strict in perioada progamului de functionare de mai sus.  
  Nota: unitatea nu primeste animale de companie

Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Eforie Nord

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.