Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

TADORA

Eforie Nord, Romania


Informații complete pachet ofertă TADORA

Hotelul Tadora se afla la cativa pasi de tarmul marii aproape de cea mai intinsa plaja din Eforie Nord.

Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice, dar moderne. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de alb, gri si mov.
O parte din camere au vedere la mare, sunt elegant decorate si atent ingrijite. Puteti alege o Dubla Standard din cele 24 disponibile sau o Dubla Superioara din cele 6 disponibile. Pentru un plus de confort se pun la dispozitie 4 apartamente din care 2 apartamente exclusiviste la ultimile etaje al hotelului cu vedere panoramica.
Check-in: de la ora 15:00.
Check Out: pana la ora 11:00. 

Camera twin fara vedere
Au o suprafata de 17 mp, cu geam fara vedere si sunt dotate cu birou de lucru, TV, minibar, telefon, conexiune internet wireless gratuita, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, articole de toaleta gratuite si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice.
Capacitate maxima admisa - 2 adulti.
Camera dubla standard cu pat matrimonial
Cu o suprafata incepand de la 20 mp, camerele duble standard sunt dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuita, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, articole de toaleta gratuite si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice.

Capacitate maxima admisa - 2 adulti si 1 copil sub 12 ani pentru care se poate solicita contracost un pat suplimentar in camera in limita disponibilitatii.Camera dubla superioara cu pat matrimonial
Cu suprafete pornind de la 23 mp, camerele au un pat matrimonial si beneficiaza de urmatoarele dotari: birou, TV, telefon, minibar, conexiune wireless la internet gratuita, aer conditionat si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetic.

Capacitate maxima admisa - 2 adulti si 1 copil sub 12 ani pentru care se poate solicita contracost un pat suplimentar in camera in limita disponibilitatii.Apartament Executiv
Apartamentul Executiv  cu o suprafata de  43 mp, este compus din dormitor cu un pat matrimonial si un pat single, TV, dressing si comoda iar camera de zi este  prevazuta cu o canapea extensibila de 140 x 200 cm. biroul de lucru, masa si scaunele, minibarul, TV-ul, telefonul, conexiunea la internet wireless gratuita si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice.Apartamentul beneficiaza de doua televizoare, unul in zona de relaxare si unul in dormitor.
Aparamentele Executiv sunt situate la nivelul superior al structurii si  sunt prevazute cu balcon.


Apartament Junior
Apartamentul Junior  cu o suprafata de  43 mp, este compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, doua TV-uri, doua dressing-uri, doua birouri de lucru, doua minibaruri, doua telefoane, conexiunea la internet wireless gratuita si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Apartamentul are doua camere de baie ce sunt dotate cu cabina de dus, lavoar si vas de toaleta, uscator de par, oglinda pentru cosmetica si articolele de toaleta gratuite.

Apartamentele Junior sunt situate la nivelul superior al structurii si  sunt prevazute cu doua balcoane. Poate acomoda maxim 4 persoane.Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Eforie Nord

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.