Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

MINERVA

Eforie Nord, Romania

 Va informamam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa. 

Informații complete pachet ofertă MINERVA

Hotel Minerva este un hotel de 2 stele amplasat pe bulevardul principal al statiunii Eforie Nord, la 30 de metri de mare, intr-un loc cu verdeaaa si vegetatie bogata. Locatia are 118 camere duble si triple, din care 62 cu balcon si vedere la mare si 56 fara balcon.
Hotel Minerva 2* este renovat in totalitate in anul 2021 cu mobila noua, parchet si mocheta, baile sunt renovate integral, gradina mare cu gazon, terasa unde se pot servi bauturi si se poate privi marea.

Camerele duble sunt dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin, tv, frigider, baie proprie cu dus, parchet sau mocheta, internet gratuit.
 
Camerele triple sunt dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin + 1 pat twin, tv, frigider, baie proprie cu dus, parchet sau mocheta, internet gratuit.

Complexul are si o autoservire unde se poate servi masa - se poate adauga la rezervare fisa cont, iar la receptie turistii vor primi bonuri valorice pe care la pot consuma la restaurant.Facilitati copii in camere:


Dubla:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-12 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar
- 2 adulti + 1 copil 12-16 ani - se achita obligatoriu patul suplimentar


Tripla:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-12 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare
- 3 adulti + 1 copil 0-12 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare

Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Eforie Nord

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.