Acceptam vouchere de vacanță pentru sejururile si excursiile in Delta Dunării!
Click aici
bine ati venit la DelTRAVEL

KAMELIA

Albena, Bulgaria

Informații complete pachet ofertă KAMELIA

1.EARLY BOOKING: 30%discount pentru rezervarile facute pana la data de 31.10.2014 si achitate integral pana la data de 31.12.2014 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 5 NOPTI. Pentru sejururi mai mici de 5 nopti, reducerea acordata pentru early booking  este de 25%. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking.
2.EARLY BOOKING: 25%discount pentru rezervarile facute pana la data de 30.11.2014 si achitate integral pana la data de 31.12.2015 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 5 NOPTI. Pentru sejururi mai mici de 5 nopti, reducerea acordata pentru early booking este de 20%. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking.
3.EARLY BOOKING: 23%discount pentru rezervarile facute pana la data de 31.12.2014 si achitate integral pana la data de 01.02.2015 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 5 NOPTI. Pentru sejururi mai mici de 5 nopti, reducerea acordata pentru early booking este de 18%. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking.
4.EARLY BOOKING: 20%discount pentru rezervarile facute pana la data de 28.02.2015 si achitate integral pana la data de 10.03.2015 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 5 NOPTI. Pentru sejururi mai mici de 5 nopti, reducerea acordata pentru early booking este de 15%. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking.
5.EARLY BOOKING: 10%discount pentru rezervarile facute pana la data de 31.03.2015 si achitate integral pana la data de 10.04.2015 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 5 NOPTI. Pentru sejururi mai mici de 5 nopti, reducerea acordata pentru early booking este de 5%. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking.

Localizare: La 50 m de plajă, în partea centrală a staţiunii Albena. Hotelul e situat în partea centrală a staţiunii Albena, în apropierea arterei comerciale şi la circa 50 m de faleză. În zona hotelului "Kamelia" sunt multe localuri cu bucătărie bulgărească sau internaţională.
Informatii hotel: Restaurant adiacent hotelului, lobby bar, închiriere seif la recepţie, închiriere frigider, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar.
Servicii masa: Mic dejun
Servicii cazare:. Camerele sunt amenajate confortabil, dispun de TV şi televiziune prin cablu, telefon şi baie cu duş. Toate camerele au balcon
Gratuit:. tenis de masă.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, închirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).
Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla – 2 adulti + 1 copil.

Observatii:
- O umbrela gratuita pe plaja pentru fiecare camera.

- Taxa statiune si servicii: 1 €/adult/zi si 0,50 €/copil ( 2-11,9 ani)/zi

- Copii 0-1,9 ani – gratuit

- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult – adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit

- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult – adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.

- Copil 2 – 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit

- Al treilea adult cu extrabed – reducere 40% din tariful de adult.

Dotari și facilități

Politică copii

Alte oferte în Albena

Aboneaza-te la REDUCERI

Fii la curent cu ofertele noastre si prinde pretul cel mai bun

Prin înscrierea la newsletter-ul nostru esti de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate.